L2 Paloturvallisuus, Suomen johtava paloturvallisuuden suunnittelutoimisto sulautuu Jensen Hughesiin

Share this post

16 Dec 2021

HELSINKI, 15.12.2021 -- Jensen Hughes, maailman suurin paloturvallisuuden, yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan suunnittelutoimisto on saanut valmiiksi integraation L2 Paloturvallisuuden kanssa. L2 paloturvallisuus on ollut paloturvallisuussuunnittelun pioneeri ja suunnan näyttäjä Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. L2 on tullut tunnetuksi laajojen ja haastavien projektien luotettavana paloturvallisuussuunnittelijana niin perinteisillä mitoitustavoilla kuin innovatiivisilla toiminnallisilla ratkaisuilla. L2 toimii tästä eteenpäin Jensen Hughes -nimisenä. Uusi suomenkielinen sivusto löytyy nyt täältä: Jensen Hughes Europe. Sivustolta löydät palvelumme, joita tarjoamme paikallisesti koko maahan Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Kuopion toimistoistamme käsin.

“Olemme iloisia L2:n liittymisestä Jensen Hughesin brändin alle. Yhdistämällä osaamisemme ja henkilöstömme palvelemme Jensen Hughesin tavoitetta tehdä maailmasta turvallisempi ja paremmin uhkiin varautunut, ” sanoo Jensen Hughesin CEO Raj Arora.

L2:n tarina alkoi vuonna 1998. Jukka Laineen jäätyä eläkkeelle vuonna 2012 Juha-Pekka (JP) Laaksonen siirtyi toimitusjohtajaksi. JP jatkaa edelleen toimitusjohtajana, kun Jensen Hughes tarjoaa entistäkin laajemmat ja paremmat palvelut Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Pohjoismaisiin palveluihin kuuluvat jatkossa muun muassa rakenteellisen paloturvallisuuden suunnittelu, onnettomuustutkinta ja yritysturvallisuuden palvelut. Jensen Hughesin toimialoina mainittakoon esimerkiksi rakennusala, ydinvoimateollisuus, ohjelmistokehitys, liikenneturvallisuus kaikissa liikennemuodoissa ja tietoliikenteen infran turvallisuus.

”Olemme odottaneet, että saamme käyttöön Jensen Hughesin maineikkaan nimen”, sanoo JP Laaksonen. ”L2 on tunnettu innovatiivisista, käytännönläheisistä ja luotettavista paloturvallisuuden ja riskienhallinnan ratkaisuista. Olemme jo päässeet hyödyntämään Jensen Hughesin maailmanlaajuista ja uskomattoman monipuolista asiantuntijaverkostoa ja tilauskantaa. Voin vakuuttaa, että sen avulla pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme entistäkin kokonaisvaltaisemmin ja tarjoamaan henkilöstöllemme uskomattoman mielenkiintoisia urapolkuja. Yhdessä toteutamme lupaustamme suojella elämää ja antaa asiakkaillemme mielen rauha.”

Jensen Hughes lyhyesti

Jensen Hughes on globaali johtaja paloturvallisuussuunnittelun, yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan suunnittelussa ja konsultoinnissa. Joka päivä yli 1400 asiantuntijaamme, konsulttiamme ja tutkijaamme kehittävät innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme ympäri maailman. Palvelumme kattavat muun muassa paloturvallisuusjärjestelmien suunnittelun ja analysoinnin, määräysten soveltamisen, pelastustoiminnan suunnittelun, yritysturvallisuuden konsultointipalvelut, onnettomuustutkinnan, tutkimustoiminnan, riskienhallintaohjelmistot, todennäköisyyspohjaiset riskitarkastelut ja -auditoinnit, kehitystyön, palotestauksen, lopputestauksen ja käyttöönottotarkastukset sekä rakenneanalyysit. Jensen Hughes on toteuttanut yli 40 000 projektia ympäri maailman yli 90 toimistostamme käsin. Jensen Hughes kuuluu Gryphon Investorsin portfolioon. Lisätietoja sivustolta jensenhughes.com.