Aerial view of Helsinki, Finland

Paloturvallisuuden asiantuntijoista koostuva monialainen tiimimme tarjoaa suunnittelupalveluita ympäri Suomen monipuolisissa asiakashankkeissa. Osaamisemme kattaa muun muassa paloturvallisuussuunnittelun ja -konsultoinnin, riskianalyysit, auditoinnit, työmaiden turvallisuusvalvonnan, tietomallinnuksen, sekä vety- ja ydinvoimapalvelut. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa.

Miten voimme olla avuksi? Ota yhteyttä

Tervetuloa Jensen Hughesin Suomen sivulle

Yli 25 vuoden ajan Jensen Hughes on luonut kustannustehokkaita ja innovatiivisia paloturvallisuusratkaisuja Suomessa, jotka on toteutettu arkkitehdin visiota mukaillen, luovuudesta tinkimättä. Paloturvallisuuden asiantuntijamme ovat apunasi vaarojen torjunnan eturintamassa, ja auttavat ennakoimaan sekä analysoimaan minkä tahansa organisaation paloturvallisuuden ja toiminnan jatkuvuuden kannalta kriittisiä riskejä.

Palvelumme + Osaaminen

Jensen Hughes on Suomessa johtava paloturvallisuuden konsultointiyritys ja kokemusta asiantuntijoillamme on yli 6 000 hankkeesta. Paloturvallisuussuunnittelun- ja konsultoinnin lisäksi erityisosaamistamme on muun muassa toiminnallinen suunnittelu, rakenteellinen palotekninen suunnittelu, suunnitelmanmukaisuuden tarkastelu sekä vety- ja ydinvoimaturvallisuus.

Osaamisalueita

  • Sprinklerisuunnittelu
  • Virtausdynamiikkalaskelmat
  • Pelastussuunnitelmat
  • Rakenteellinen paloturvallisuussuunnittelu
  • Ydinvoima- ja vetypalvelut

Paikallinen johtoryhmämme

JP Laaksonen

Service Line Leader, VP Finland

Samuli Heikkilä

Managing Director, VP Finland

Davide Mercurio

Regional Director, Energy + Utilities

A building in 3D on a construction drawing.

Tietomallintamisen asiantuntijoita

Asiantuntijoidemme erityisosaamiseen kuuluu myös tietomallintamisen sisällyttäminen paloturvallisuuskonsultointiin kaikentyyppisissä rakennuksissa. Käytämme suunnittelussa myös BIMfireä.

Rakennuksen paloturvallisuus ja puurakenteiden palosuojaus olivat pääosassa, kun Jensen Hughes tarjosi palokonsultointia varmistaakseen CLT-moduulirakentamisen projektin määräystenmukaisuuden.
Euroopan parhaaksi lentoasemaksi 2023 palkittu Jensen Hughesin asiantuntijatiimi työskenteli Helsinki-Vantaan lentoaseman palostrategiasuunnitelman parissa.

Yhteystietomme

Ota yhteyttä
Sosiaalinen media

Asiantuntijamme

Voit hakea paikallisia asiantuntijoita Suomessa tai tarkastella tiimejämme eri puolilla Eurooppaa ja maailmaa.

Kiehtovia uramahdollisuuksia

Tutustu Jensen Hughesin tarjoamiin uramahdollisuuksiin Suomessa, Euroopassa tai maailmanlaajuisesti.

Jensen Hughesin saavutukset paloturvallisuusstrategian kehittämisessä tekevät tästä modernista kaupunkiliikenteen osasta menestyksekkään.

Palvelumme Suomessa

Kehitymme ja kasvamme jatkuvasti Euroopassa. Tiimimme on omistautunut tuottamaan huippuosaamista joka vaiheessa, ja sillä on ratkaiseva rooli turvallisuuden ja kestävyyden varmistamisessa eri toimialojen hankkeissa, jotka ulottuvat kaupallisista, julkisista ja vetyalan hankkeista tunneleihin, infrastruktuuriin ja muihin aloihin. Lue lisää Euroopan palvelutarjonnastamme alla.