Suomi

Palvelemme asiakkaitamme koko Suomessa. Paloturvallisuussuunnittelijamme ovat siellä missä sinäkin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa. Juha-Pekka ”JP” Laaksosen johdolla, yhdessä paikallisten tiimien ja kansainvälisten asiantuntijoidemme kanssa, tarjoamme kokonaisvaltaista turvaa asiakkaillemme.

Maailmanlaajuiset resurssit paloturvallisuus

Jensen Hughes maailmanlaajuisilla resursseilla voimme palvella laajasti paloturvallisuus, yritysturvallisuuden, paloturvallisuussuunnittelu ja riskienhallinnan aloilla. Asiakkaillemme teemme innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Asiantuntijoillemme tarjoamme laajan kirjon urapolkuja Suomessa ja kansainvälisesti, maailman parhaan asiantuntijaverkoston, huippuluokan työkalut sekä erinomaiset edut. Suomessa ja Euroopassa olemme toimineet alan pioneerina yli 25 vuotta. Olemme alan ajatusjohtaja ja teemme maailmasta turvallisemman.

Palotekninen Suunnittelu + Konsultointi

Read More

Palokatkosuunnitelmat + Tuotehyväksynnät

Read More

Riskianalyysi + Toiminnallinen Suunnittelu

Read More

Työmaiden Turvallisuusvalvonta + Auditointi

Read More

Turvallisuusselvityset + Pelastussuunnitelma

Read More

SAVUNPOISTON SUUNNITTELU + KÄYTTÖOHJEET

Read More

Onnettomuus + Palontutkinta

Read More

Täyttämällä yllä olevan lomakkeen ja rastittamalla tämän ruudun vahvistat, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt tietosuojaehdot sekä eväste-ehdot. Read our Privacy Policy.