BELGISCH STUDIEBUREAU BRANDVEILIGHEID

Als onderdeel van Europa's toonaangevende adviesbureau op het gebied van brandveiligheid ingenieursbureau bieden we een uitgebreide reeks diensten aan. We beantwoorden aan de behoeften van onze klanten in de bouw-, industrie- en infrastructuursector door betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde analyses te maken en klanten te adviseren over kosteneffectieve brandveiligheidsmaatregelen. Onder leiding van Arne Inghelbrecht biedt ons hooggekwalificeerde en gevestigde team van brandveiligheidsingenieurs een uitgebreide dekking in heel Europa, met een speciale focus op België, Nederland en aangrenzende landen vanuit onze kantoren in Gent, Antwerpen en Leuven.

Gebouwen

Wij geven u deskundig advies, van prescriptieve conformiteitsanalyse van de plannen tijdens voorontwerp tot het ontwerp van brandveiligheidssystemen, specificaties en uitvoering- en opleveringscontroles. Dit doen we allemaal met veel aandacht voor praktische uitvoerbaarheid.

Industrie

Wij interpreteren de verschillende wetgevingen en internationale regels van goed vakmanschap op het gebied van industriële brandveiligheid en staan tot uw beschikking van gedetailleerd ontwerp tot uitvoering en opleveringscontroles.

Infrastructuur

Wij bieden ondersteuning bij risico-identificatie, ontwerp, opvolging, controle, testen en oplevering van alle brandveiligheidssystemen, van parkeergarages en stations tot complexe tunnels voor metro/ondergronds spoor- en wegverkeer.

Ons Team Van Experts

Ons team van hooggekwalificeerde brandingenieurs en specialisten zet zich in om aan de behoeften van onze klanten te beantwoorden en kan helpen bij een grote variëteit aan projecten, van conformiteit wetgeving tot brandveilig ontwerp tot kwalitatieve risicoanalyse. Onze bekroonde experts, die banden hebben met de UGent, zijn actief op het gebied van onderzoek en hebben meerdere publicaties in toonaangevende vakbladen. Neem contact op met een lid van ons team voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen.

Belgische experts

Onze Kantoren

Onze Belgische kantoren zijn gevestigd in Gent (hoofdkantoor), Antwerpen en Leuven. Neem contact op met uw lokale kantoor om te zien hoe wij u kunnen helpen met uw project op het gebied van brandveiligheid.

LOCATIES